2410538168 Λόφος Φρουρίου, Λάρισα

Λιόλιος Γεώργιος / Λάρισα

Το κατάστημά μας το οποίο εδρεύει στην Λάρισα, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια και σας ταξιδεύει με τις μοναδικές και θεϊκές γεύσεις “Δωδώνη” που σας προσφέρει. Μικροί και μεγάλη έχουν λατρέψει το κατάστημά μας γιατί προσφέρει μοναδικές γεύσεις υψηλής ποιότητας.
 
Στον όμορφα διαμορφωμένο και ευχάριστο χώρο μας, μπορείτε από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ να απολαύσετε μοναδικά και αυθεντικά προϊόντα “Δωδώνη” όπως καφέδες, απολαυστικά παγωτά, δημιουργίες με παγωτό, βάφλες, μοναδικά ροφήματα, υπέροχα γλυκά από σπιτικές συνταγές και χορταστικά snacks.
 
Μέσα από την μεγάλη ποικιλία γεύσεων παγωτών που διαθέτουμε, μπορείτε να διαλέξετε αυτή της αρεσκείας σας, καθώς και να κάνετε τους συνδυασμούς που επιθυμείτε για να δημιουργήσετε την γευστική σας απόλαυση, όπου μπορείτε να την απολαύσετε είτε στο χώρο μας, είτε στο σπίτι σας. 
 
Συνοδεύστε υπέροχα αυτή την γευστική απόλαυση με τα εξαιρετικά και μοναδικά ροφήματα όπως, καφέδες, σοκολάτες, τσάι, ice smoothies, milkshakes, γρανίτες, χυμούς, ποτά κ.α.
 


Φιλοσοφία μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα προϊόντα άριστη ποιότητα από τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά, ώστε να μπορούμε πάντα να καλύψουμε και τους πιο απαιτητικούς. Το προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και με ευγένεια και να σας βοηθήσει να φτιάξετε την γευστική σας απόλαυση.  

 
Η επιχείρησή μας τροφοδοτεί με τα μοναδικά προϊόντα “Δωδώνη” και “Chillbox” την Λάρισα και όλη την Βόρειο Ελλάδα.